Vihdoinkin päästiin hakutreeneihin, ihanaa! Sylvistäkin oli ihan supersunnuntai, varsinkin kun luvassa oli  vielä illalla agilitytreenit.

Noin 150-200 metrin rata y-risteyksen oikealla puolella. maalimiehet 1. etukulmassa ja kaksi takakulmissa.

Laitoin eka tyhjällä, joka meni hienosti. Toiselta puolelta maalimies, hyvä pisto ja kaikki nappiin. Sitten kummallekkin puolelle tyhjät. Molemmat hienoja, sitten meni hiukka plörinäksi, kun Syy näki maalimiehen lähtevän kohti takakulmaa..Periaatteessa koira toimi ihan oikein ja paineli perästä. Olin ajatellut ottaa tähän väliin vielä pari tyhjää, mutta ne nyt sitten jäi.

Tokan maalimiehen ilmasussa tai muussa ei ollut mitään ihmeellistä. Kaikki toimi hyvin. Vikalla maalimiehellä oli ollut patukka näkyvillä, joten jäi sinne hiukka tuumailemaan, et oiskohan suorapalkka. Tajus kuitenkin itse ottaa rullan ja palata keskilinjalle. Hyvä Syy!

Oikein kivat hakutreenit, pitäs alkaa vaan treenailla pidempiä ratoja, mut taitaa jäädä ensi vuodelle. Muutoinkin ryhmän koirat on kivasti edistyneet ja nuorukaisetkin varmasti pääsevät jo ensi kesänä kokeisiin, jee jee!

Agility treeneissä vuorossa oli ratatreeni ja tehtiin kisamaisesti rataantutustumiset jne. Eka kierroksen  ohjasin hyvin eritavalla kuin kaksi seuraavaa kierrosta. Päivän teemaksi tuli mahdollisimman pienet kaarrokset, jotka mulle on tosi vaikeita. Samalla mietin sitä, kuinka uskaltaisin kisoissakin kokeilla "ns. uusia ohjaustapaja", joita olen Sylville opettanut.  Vika ja kolmas rata meni hyvin ja lopetin siihen. Siitä tuli hyvä fiiis...

Myös Piisku sai käydä menemässä putkea. Kaverit hiukka ihmetteli, miten jo melkein 11 vuotias koira voi olla niin hurjapäinen ja putki hullu. Piisku menee putkeen vaikka toisesta päästä hallia, jos sille antaa luvan. Ihana vanha ralli-mamma. Ihana oli nähdä se palo taasen sen vanhoissa silmissä.