Radan takana, mahottaman kaunis talvipäivä...Mikä oiskaan kivempaa, ku olla hakutreeneissä.

Tarkoituksena oli ottaa paljon tyhjiä..Eka mm etukulmassa pahvilaatikossa, ei menny ihan suoraan etukulmaan ja teki näin ollen väärään suuntaan duunia. Nosti kuiteskin hyvin ja ilmasut ok.

Toinen puoli tyhjä, tässäkin etukulma jäi mielestäni ekalla lähetyksellä huonoksi ja kutuin pois ja lähetin uudelleen, parempi. Sit toisella puolella pöheikössä mm. ei jostain syystä löytäny, etti kyllä sen näkösenä, et siellä on joku..Lähetin ainakin neljästi uudestaan ja kappas, tulee rullan kanssa tosi varman oloisena ja eiku näytöllä...No siellä se sit seisoo hangessa ja tulee mua vastaan ilmeellä, ei se ollukkaa täällä. Luulen, et kävi siellä etukulman laatikolla. Otin Sylvin kiinni ja käytiin hakee mm:stä haju. ja takas keskilinjalle. Nyt ok. Hittolainen, ei ookkaa aikoihin tehny tuota. Taidan ottaa ensi kerralla irto rullilla..

Sitten taas tyhjälle, joka oli hyvä.  Ja taas toinen tyhjä, jonka jälkeen pakeneva mm, jolta suora palkka. Vika maalimies oli Sylville ihan uusi tuttavuus ja mieskin vielä, ei ongelmaa..kuten en uskonutkaan.  Treeneistä jäi kiva mieli vaikkakin tuli toi vale.

Ensi kerralla: ainakin etukulmiin maalimiehet  ja irtorullat käyttöön.

Tänään vielä illasta agitreenit ja sitten huomenna mennäänkin etelän suuntaan tapaamaan koirasukulaisia, jee!