Kävin treenaa Käpykankaan kentällä ja samalla tapaisin Mirvaa ja Iisakkia. Iisakki oli kerrassaan hurmaava nuori mies.

Sylvin treenasin kahdessa osassa. Eka vahvistelin kosketusalustaa, kenttä tuntui aiheuttavan lisää haasteita, sillä sinne oli hajotettu vanerilevyn palasia ja Syy yritti käydä niitä tökkimässä. Sitten lyhyt seuraaminen ja ruutu. Oikein kivasti meni kaikki, seuruussa ei ollut ääntä ja ei edes painanut. Itse en tosin osannut oikein juosta, ku jalat olivat jotenkin jumissa juoksulenkin jäljiltä.

Toisen osion aloitin metallilla..Ja taas ihan kamalaa meteliä, paska. Lopulta Mirva piti kapulaa, näin sain otettua hiljaa. Plaah..Täytyy testata minkälaisen äjäyksen hyppy antaa. Tän jälkeen neuvoin Mirvalle noudon opetusta Sylvillä demostroiden. Teki ihan hyvää Syynkin harjoitella noita purematta pitämisiä, täytyisi ottaa useammin.

Sitten ohjattu, eka oikea..vein ite kapulat kovasti maahan kopsuttaen haettavaa ja lähetin merkin kautta. Varsin kelpo suoritus..peruuttilin, et tuo kapulan eteen. Vasemman merkin otin lähempää ja joudun ottaa kahesti, kun lähti hiukka karkaamaan. Muutoin hyvä, eikä ongelmaa noudossa, vaikka kapulat näkyivätkin huonosti pikku heinän seasta. Myös vasemmalta palautus perille asti ja pallo palkaksi. Lopuksi vielä merkki ja heitin siitä pallon. Tää on kyllä molempien mielestä kiva liike.

Kakeissa istuu hiukka vinoon, kun yritän saada sitä taaksepäin, muutoin ihan kivasti.

Tunnari eilen otetulla tavalla (vein itse tosin kapulat), just lähtys aikaan, kentällä tuli pyöräilijä..Syy hiukka meninasi ryhtyä hätäilemään, mutta päätti kuitenkin haistella ja tuoda oman. Vain pientä vieraiden tökkimistä, LOISTAVAA! Ja palautuksessakaan ei purrut yhtään. Tästä namipalkka.

Lopuksi luoksetulo niin, että Mirva piti ja otin pysähdyksen seisomaan, oikein hyvä..Palloa ja vaihtoleikkiä lopuksi.

Kerrassaan onnistuneet treenit. Kiva juttu!