Huh, hu viinijuhlat ja siitä suoraan päivystämään ei oo mikään kuningasidea..etenkään kun kyseessä olivat "firman piikkiin" juhlat..Nooh tuskin opin mitään ja tiistaina uusiksi..Ei vaan, pakko skarpata.

NÄPSÄ:

Treenailtu ollaan päivityksien puuttumisesta huolimatta..Näps on aloittanut metallin ja noudon. Eka treeni oli hikinen, kun yritin saada sitä vaihtaa kapulaa leluun..Onneksi valoa tunnelissa alkaa näkymään.

Lisäksi ohjelmaan on otettu myös kosketusalusta, jolle alkoi tarjota nenäkosketusta..luonnollisesti..ku sitä piti eka haistaa. Tämä vielä hyvin hyvin alussa.

Lauantai aamuna olin  vihreä muustakin kuin pahasta olosta. Näpsä tarjos ihan ite Makelle perusasentoo..huh, onneksi se erehtyi tarjoamaan sitä myös mulle illalla..(Tosin, pelasin varman päälle ja otin namia).  Hieno penne!

Launantaina kerettiin kyläillä kulliksella, Näpsällä oli kivaa uusien ihmisten kanssa.

Tänään treenailtiin töissä noutoa ja kakeja.. sujui hyvin vaikka Santtu-setä (Krissen ikäloppu whippet) intoili vieressä.. Muutoin se on kyllä toooosi rasittava töissä..asiakkaat surkuttelee, että siellä on jollain pennulla kamala hätä ja pipi..Todellisuudessa se puree häkkiä ja raivoo, ku ei saa juoksennella ympäriinsä..Onneksi se ei ole kotona ja treeneissä tuollainen. Tänään se onneksi hiljeni, yllättävän nopeasti...Täytyy ottaa Syy mukaan näyttää mallia, se on niin hieno klinikka-koira.

SYLVI:

Kake/tunnari kuuri edistyy..tänään olin ongelmissa tunnarin kanssa. Treenasin koti kentällä.

Seuraaminen: Aika kivaa, pää siinä missä sen pää on..Käännökset hyviä. Hitaassa huomautin kerran painamisesta.

Idari: Seisomisessa liikku, muuten ok. Otin erikseen seisomassa pysymistä pallolla..kävelin a heittelin palloa Sylvin yli.

Luoksetulo, eka kierrolla kaikki osat ja sitten liikkeenä..Seisominen ok, maahanmeno löysä. En palkannu..

Ruutu, sitä merkkiä pitäs hangata..Tänään oli ruudun paikka ihan kateissa..Plaah..Tarjos kaikkea mahaollista, mutta hyvin vähän sitä oikeaa. Sorruin ja kävin näyttää paikan..Tämä nyt tosissaan ohjelmistoon.

Metalli tasamaana, ihan ok.

Kaket..Maahanmeno vaikeaa, muutoin edistynyt..maasta seisomisessa kokeilin pidempää matkaa n. pari metriä..sujui hyvin..

Ja sitten....ARRRGGGG! Tunnari, kuten kuurilla ollaan tehty..Eka yritti nostaa vääriä, huomautin oikeasti nätisti ja kerroin, että ei noin..Tarjos kaikki edeltävät liikkeet (tosin keskeytin jokaisen aikeen)...Yritti tehä muka jotain muuta, kiljui jne..Laitoin koiran maahan, rauhoittelin ja uudestaan..taas samaa. Lopulta juoksi aina kapuloiden ja nimenomaan oman päältä...PÄIVYSTYSPUHELIN SOI!!!DUUNIIN!! EI HYVÄ! Yritin viel..ei mitään..laitoin maahan ja keräsin kamat ja yritin vielä..Itekki oikeesti yllätyin omasta rauhallisuudesta, mutta ei nii ei ja töihin oli pakko lähtee...Otin oman teatraalisesti kävelin sisälle..Esittelin Näpsällä omaa ja otin sen mukaan töihin. Sylvi vaappui sisälle tosi masentuneena..yritti kiljua kun otin Näpsän mukaan..kielsin ja häivyin..soitin hätäpuhelun ja tein suunnitelman..

Tulin illalla kotiin, Sylvi ulos..kapulat riviin ja oltiin kuin edellistä treeniä ei ois taphtunukkaa..Yritti eka keksiä muuta..sanoin, ettei käy ja meni, haisteli ja toi oman!!! Toisen kerran, kapulat ympyrässä ja sama juttu! Myös kaketkin sujui..Tähän on siis hyvä lopettaa tällä erää..Olin kyllä niin valmis hajoamaan atomeiksi, jos olis venkoilli vieläkin samalla tavalla.

Ja eikun huomenna uusiksi.

ps. Näpsän virallinen yhdeksän viikon punnitus näytti tasan 5kg!