Viime viikko meni niin, ettei paljoa treenailtu, vain sisällä jotain pientä. Mulla on auto korjaamolla, joten treeneihin ei oo päässy.  Ensi viikko menee mitä ilmeisemmin samoissa kuvioissa...

Tosin kotona on menossa nyt kunnon koirakuiskaaja meiningit, sillä haluun, et noi ois nyt oikeesti edes jossakin kurissa. Täytyypä tunnustaa, että sen ansiosta kotona on ollut paljon rauhallisempaa ja mm. astainpesukonetta on saanut täyttää ja tyhjentää ilman, että välissä on kolme koiran päätä.

Tänään varattiin sitten halli ja Anni tuli jeesaa mua treeneihin. Krisse kävä myös paikalla näyttää pentuaan.

Molemmat koirat treenas kaksi kierrosta.

Sylvillä katsottiin seuraamista, ja oikeaa palkkaa. Treenattiin uutta palkkaustekniikka (oikeasta kädestä taakse) Vaihtelen nyt tätä ja kainalo palkkaa.  Seuraaminen tuntu muuten aikas kivalle, hiukka paino ajoittain, muuten jees ilmeellä.

Lisäksi otettiin seisomista, noutoa ja hyppynoutoa. Anni vahti kapulaa, ettei pääse ottaa äänellä, ei ottanu. Aikas jees.

Toisessa osiossa otin tunnarin, joka oli sitten täysin unohtunut ja meni säätämiseksi. Lopuksi ruutu maahanmenoon saakka. Tämä meni hyvin. Palkkasin myös yhden ruudun pysähtymisen. Hyvä Syy, nyt oli hyvä fiilis.

Näpsällä treenattiin seuraamista, joka on mennyt hiukkasen jopa eteenpäin.Jee! Mut askelia vasta ihan muutama. Maahanmenot liikkeestä ja sivulta hyvät. Muutama merkki ja ruutua. Ruudun paikan kävin ensin näyttää. Metalli hypyllä ja alokasluokan hyppy, stopista sai heti palkan. Lopuksi otin vielä kapulan pitoa, meni yllättävän hyvin.

Tokalla kiekalla otin uusinta seuraamisen ja eteentuloja. Eteentulossa pientä könötystä ja vasten hyppimistä, muuten ok. Kaukot tekniikka treenillä, tekee kyllä kivasti..täytys varmaan mennä tässä eteenpäin. Ja loisteliaaksi lopuksi Vauhti luoksetulo...

Olipas kiva treenata pitkästä aikaa. Koirat pääsi myös elämänsä ekaa kertaa koirakärryn kyytiin, hyvin näytti matka sujuvan sielläkin.  Oikeestaan ihan kätevä tuollanen kärri...