Maanantaina oli toko ryhmän treenit, jossa tosin paikalla oli vain minä ja Outi. Toisaalta hyvä niin, sillä oli ärsyttävä vesisada päivä ja olin pahalla tuulella. Treenit oli kyl koko paskan päivän kookohta, ei tarvinnu edes hinkata mitään ku Syy teki aika kivasti ja muisti jopa olla hiljaa.ä

seuruu: hyvää, perus Syytä..tais yrittää inahtaa jossain kohtaa, mut oli sitten huomautuksen jälkeen hiljaa.

ruutu: eka pallo merkille menosta heittämällä ja sitten uusi lähetys ja merkiltä ruutuun..Hyvä ol! Ruudussa ei ollut nyt kosketusalustaa ja pysähtyi hyvin käskystä.

tunnari: paljon kapuloita rivissä, Outi vei vieraat ja itse vein oman. Menin S:n taakse seisoo ja lähetin. Haisteli tosi hyvin ja ei edes ottanut yhtään kapulaa suuhun vaikka pyörittelikin niitä..kehuin kun alkoi kantaa omaa ja luovuttu kivasti ilman pureskelua.

kaket: Sotkin järjestystä, ei hyvä. Istu-seiso edelleen vaikein, palkkausväliä täytyy pidentää.

ohjattu: mulla vitamiinipurkki kädessä hiljaisuuden varmastamiseksi. Otin eka merkkiä niin, et ekalla näki, et pallo vietiin sinne ja tokalla ei nähny. Yllätty ihan oikeasti, ku merkillä olikin pallo. Otin oikean puolen, ku se oli su niin vaikea..ja meni tosi hienosti. Lopetin sen treenaamisen siihen.

luoksetulo: seisomisella, sai pallon pysähdyksestä, pallo mulla kädessä. Tosi hyvä.

Lopuksi leikkiä ja pallon heittelyä pysähdyksillä, oikein mukavat ja hiljaiset treenit.

 

Tänään oli sitten hakuporukan tottikset. Sylvin parina teki Leena ja Avvu, mikä oli Syylle melko paha, sillä Leena on sen mielestä niin parasta.

Päätin jo kentälle mennessä, et nyt se ei mee moikkaa sen rakkaita maalimiehiä vaan kulkee sivulla per..kele. Vitamiinit tosin apuna kädessä..Syy ihan tärisi, kun se ois tahtonu mennä moikkaa kaikki sen rakkaat, mut pysyi sivulla, onneksi.

Paikalla olossa Avvun tehdessä aata ja hyppyjä Syy inahti muutamaan otteeseen. Tätä ei ookkaa ennen tehny, höh..Kielsin ja lopetti sen aina..mutta aloitti uudelleen ajoittain kun Leena ja Avvu tekivät jotain kivaa.

Seuraaminen perus ok. Täyskäännökset kuulema hitaita.

Istuminen, seisominen ok.

Luoksetulossa vino eteentulo, liekkö johtui hämärästä.

Kilon nouto, luovutuksen pureskelua lukuunottamatta hyvä, otin luovutuksen uudelleen, et ei purrut.

hypyllä karkas taas...perkele, mut pysähty kuitenkin. Sit uusiksi ja pikku hipasut mennen tullen..Otin hyppytekniikkaa vielä palloilla..ja Leenan avustuksella.

A:lla karkas taas ja sitten ei menny, ku annoin väärän käskyn..kierti takas tullessa hypyn kautta. Toinen onnitui jo paremmin..Täytynee siis hinkata näitä ennen kisoja.

Eteenmeno, muutoin ok muttei raukka löytänyt palloaan kun joku muu oli vienyt sen ja kutsuin pois ja otin uudellee..raukka polonen..mut hyvin meni eteen, nou hätä.

Jäi jotenkin hassu olo..Pitää varmaan treenata esteitä, et ei oo näin epävarma olo ennen kisoja...nii ja kaikkee muuta..vaikkei mikään nyt ihan pieleen mennytkään. Mutta, onneksi meillä on ihan huippu porukka, ne vaan jaksaa tsempata.