Haku-porukan tottikset.

Syyllä seuruuta lämmittelyksi, paino ja edisti, yksi huomatus vasemmalla jalalla auttoi ja kippas seurasi taas hienosti. Treenasin Ronjan kanssa yhtäaikaa ja se joteski katteli sitä kummasto ja väisti sitä, oisko sittenkin jäänyt mieleen ne eräät agitreenit, joissa oli läheltä piti tilanne...

Juoksusta maahan, kaksi kertaa vartaloavulla ja yksi ilman. Hyvä!

Juoksusta seisominen, tekee sivupomppua, mitä teki ennen kävely seisomisessakin, lisäksi ei niin hyvä pysähdys. Ajattelin kääntyä hetken eteen avuksi.

Ohjattu: tyhmä minä. Oli ihan liian pimeää ja kapulat ei kunnolla näkyny. paitsi tietty keskimmäinen. Merkille mennessä päästi kerran ääntä ja tajusi sen itse ja palasi mun luo. Viisas likka! No joo, mut sain kuiteski onnistuu, kun pilkoin suoritusta ja autoin paljon. Harmittaa eilisen suorituksen jälkeen.

Tunnari: vire oli nyt matalampi ohjatun jälkeen, joten uskalsin ottaa. Paljon kapuloita, lähellä, vein itse oman ja rauhoittelin ennenn lähetystä mm. silittelyllä ja oman hokemisella.  Otti eka oman, meinas vaihtaa, mut päätti tuoda kuitenkin sen oman, hurjana purren tosi. Mut kuiteski oma ja ekalla. Hyvä, hyvä.

Eteenmeno: Pallo oli viety niin, ettei Syy muka tiedä. Edisti ihan sikana ja ennakoi. Otin monta hienoa seuraamista takasin lähtöpisteeseen. Etenemisessä ei ongelmaa.

Kylläpä taas ulkona paleltuessa täytynee tunnustaa, et kyllä se halli on muuten ihan sika kiva ja siellä on vieläpä aina valosaa!