Olin lauantaina tokokisoissa töissä hallilla ja jäin siitä sitten treenailemaan. Samaan aikaan Piia treenas hyppytekniikka jumppaa vieressä.

Seuraaminen nami suussa aloituksia ja käännöksiä, ei niiannu. Uskaltauduin ottaa myös juoksusta, tämä ei menny ihan niin hyvin, mutta hyvistä palkkasin.

Jäävät järjestyksessä istu maahan seiso. Kahdessa ekassa pallon tuijotusta ja siitä vapautus. Seisominen meni huonosti, teki taas pikkuhyppyä sivulle. Höh.

Tunnari, vein itse kaikki  kapulat riviin. Sylvi karkas ennenkuin olin ehtinyt laittaa nakkeja paikoilleen, mut haisteli jo niin hyvin, et annoin tehdä työnsä loppuun..Toi oman. Kyykystä palkka, ku lähti tulee kohti. Otin vielä uusinnan x 2 ja toi hienosti oman molemmilla kerroilla...Näissä nakit oli paikallaan.  Tässä vähän mietin, et ottaako häiriötä Piian treenistä, mutta ei ottanu. Hyvä niin.

Metallin nostoja, kaikki kolme nostoa otti hiljaa. Otin heiton kanssa ja nämä nostot myös hiljaa, hyvä hyvä..

Kaket, eka istu-seiso jumppaa laudan kanssa, nyt seisominen oli selkeesti parempi. Sitten taakse ja seiso, jota ollaan kovasti jumpattu kotona, molemmat oltiin parempia..Näitä muutama toisto.

Ruutu, eka merkki oli tosi hieno, samoin toka..sai näistä pallon, sitten vein merkille ja lähetin ruutuun, hyvä paikka ja stoppi ----> ja maahan, sitten kävelyt ja siitä palkka. Vein vielä koiran ruutuun maahan ja otin seuraamaan tulon, meni hienosti. Lopuksi vielä ruutuun lähetys, itse matkalla ja stopista pallo. Hieno ruutu treeni, kertakaikkiaan!

Luoksetuloja niin, et koira tajuis, et kun mä seison kuin sahapukki, ni sillo kuuluu juosta...plaah..ei se tainnu tajuta.

Piian hyppyjumppa esteet oli viel paikallaan, joten loisteliaaksi lopuksi otin viel sitä, Sylvi hiffas heti tokalla, millä tekniikalla niitä mennään.

Oikeat hyvän mielen treenit! Ja kun olin lähdössä hallilta, niin Make soitti ja tididitittidii...Tekemämme tarjous rivarista Kallaveden rannalla oli menny läpi, jee..pääsemme velkavankeuteen!