Näpsä treenasi kahdessa osassa, sillä on jo niin paljon treenattavaa

Ekassa osassa treenettiin eka alustaa ja sitten ruutua. Vaihdoin palkan palloksi, mikä aluksi hiukka ihmetytti Neiti Näpsää..Otti kuitenkin palkan ilolla vastaan. Parit toistot kumpaakin.

Seuraamista, ruottin ympyrää  ja perusasentoa. Sujui ihan ok. Seuraamisaskelissa, hiukka varovaisen oloinen, tätä täytyy treenata.

Kaket, kaikki kolme vaihtoa.

kiertämistä, tämä ihan alussa, otin narpalla.

Lopuksi stoppia. Tämä menee kivasti.

Sylvi treenas Outin vavonnassa, etten tee mitään tyhmää

Eka kiertoja ja siitä stoppia, ihan kivasti teki.

Ruutu, ekalta merkiltä palkka, oli niin hyvä. Tokalla ruutuun ja paikka nappiin..Täytyy muistaa, etten aina ota merkkiä vaan koiran voi myös viedä merkille. Tokalla ruudulla paikka ok, mutta meni istumaan, nousi kyllä käsiavulla (oisko hiukka epävarmuutta) Kävin vielä laittaa ruutuun seisomaan ja otin loput (paitsi seuraamaan tulon) ruudusta. Aikas jees! Palkkasin ruutuun.

Seuraamisessa meinaa vetää paikalla siirroissa kierroksille ja äännellä, Käännäkset tein liioitellun hitaasti, jotta alkais skarpata, toimi. Liikaa kierroksia. Ite kuitenkin pysyin aikas coolina.

Metalli meni nosto treeniksi, tässäkin ääntä. Plaah...

Ohjatussa oikea puoli, huomasin eilen, että sitä tulee harjoiteltua paljon harvemmin. Ihan liikaa kierroksia. Yritti keskimmäistä ja huuti, autettiin ja sitten sain ihan kohtalaisen suorituksen..Vain suullista kehua.

Kakeissa piti muistutella ja ottaa lähempää. Pallolla maahanmeno menee kohtalaisesti. Liikeeseen sitä ei voi vielä yhdistää.

Tunnarissa kapulat sikin sokin, paljon kapuloita ja oma seassa. Haisteli, hermostu, haisteli..nosti vääria, haisteli taas ja toi oman. Jätin siihen.

Lopuksi pallon heittoa...Ihan oon tyytyväinen eilisen jälkeen.

Näpsän toinen osio

Merkkiä..Tätä pohdin Outille, että se ei oo edenny toivotulla tavalla, tosin toistoja on aivan liian vähän..Oon siis ohjannu ja naksutellu merkin taakse..mutta kappas..tarjos kuule ihan muutamaan otteeseen merkille menoa..taitaa vaan sotkea kosketusalustaan, kun mieli tekee nykiä tassuilla merkkiä. Palkkasin vaan ne, joissa tassut ei koskenu merkkiin.

Noutoa...yritin luovutus juttua..ei onnistunu näin ekalla..treeniä, treeniä..

Himppusen seuruuta ja loppuleikit. Hyvä penne!

Niin ja tänään rokotuksilla, hyvin meni..Hyvä meijän Hanna, osuit , vaikka Näpsällä oli ihan sika kiire syödä nameja! Näpsä kyllä hurmaa kaikki saapuessaan paikalle..ei meinaa jalat koskettaa maata, kun niin mukavaa on tulla eläinlääkäriin. Painoa tänään oli 8,5 kg...jota yritettiin heti tilaisuuden tullen nostaa..siinä sitä seistiin klinkan keittiön pöydällä repien Krissen munkkipussia...ja siitähän heilahtaa häkki. Kepo kävi pelastaa pennun, kukahan pelastaisi minut...Kiljuva koiranpentu..jota on valvottava koko yö...ei se kipua kilju vaan kiukkua kaulurista...ou jee! Tämäkö se on se pikkutyttöjen unelma-ala?