Huh hu, olipahan treenit..ja ihan vaan tiedoksi, että harkitsen vakassti tupakanpolton lopettamista jo ennen lumien tuloa..sillä ihan kaameeta juosta tuolla metsässä..eipä nuo muutkaan elämäntapojen korjaukset pahitteeksi olisi.

Treenattiin Kurkimäen itikka metsässä hakua. Aluetta tallattessa Näpsä, Piisku, Petteri ja Okke pääsi juoksentelemaan. Olin jo hetken aikaa kyselly, että mikä lintu pitää noi kamalaa ja kummallista ääntä, kunnes näin ihan kamalan ison haukan joka pyöri koko ajan meidän päällä. Mulle iski ihan kaamee panikki ja kutuin Näpsän luokse ja KANNOIN sitä sitten koko loppumatkan (ja oltiin muuten vasta alussa)..Puolessa välissä rataa puusta lähti vielä isompi huuhkaja (enkä liiottele yhtään)..Noniin ja Paula kantaa pentua, koska pelkää että linnut vie sen..Huh hu..mut oikeesti..jos ne vie jäniksiäkin, ni tollanen pentuhan ois vaan mukava suupala..Sillä haukalla oli joteskin matot vinossa ullakolla, se kyttäs koko meidän treenin ja kirku yllä..Tai sitten se kyttäs Näpsää..Oon varma, että nään tästä painajaisia.

Sylville ideana ottaa kaukana olevia haamuja x 6 ja harjoitella suoraan menemistä. Kaikilta oli myös ilmasut, kyllähän voittajaluokan koiran pitää tällänen jaksaa, ku ei tarvii ees ettiä kunnolla...Ekat kolme meni ihan ok..matkan varrella myös piiloja tyhjillään..kävi tarkastaa, mutta ei ilmassu. Neljännellä lähti syystä tai toisesta vinoon (oisko takakulman piilo haissu) Ja jouduin pyytää takasi useita kertoja. Kippas kappas..palaa takas rulla suussa vaikka tasan näin, ettei ollu käyny..Huutelin Sallalle ohjeita (ei ollu puhelimia) ja sitten Syy tajus missä maalimies on..en sitten vieny näytölle..ois varmaan pitäny..Luulen, että se turhautu huutelusta ja lähetyksistä ja nosti siksi rullan.

Loput menikin kohtalaisesti. Kiitosta vaan kaikille..Ootte ihania..Jannakin urheesti vaan toimi maalimiehenä vaikka ampiaspesä hyökkäskin kimppuun.

Näpsä otti kolme maalimiestä tuulitreenillä, ja siellähän jopa tuuli..Eka meni ihan superisti..Oli ihan käryllä mitä tehään...Toka oli vaisumpi, jäi matkalla ihmettelemään pientä pihlajaa jne..Kolmeas taas oli ihan super..ajattelin, että yhdessä kierretään kaatuneet puut, mutta Neiti Näpsä nosti nenän ilmaan ja paineli puiden runkojen yli suoraan maalimiehelle..Oli pakko päästää irti, ku veto oli niin kova (huuhkajasta ja haukasta huolimatta..Olin nääs suunnitellu, että saan pennun alas linnun kynsistä, jos pidän liinasta koko ajan kiinni). Ihan huikeeta..Makkarat maistu ja leikkikin sujui..kun makkarat oli kadonneet.

Että sellaset treenit taas ennen kisoja, en siis ensi viikolla pääse ettii äijiä, ku oon töissä...Nooh, täältä on taas hyvä ponnistaa..on muuten tehny kahdella muullakin kenraalilla valeen, joten täähän menee jo rutiinilla..