Perjantai illan hämyssä kävin treenamassa yksikseni tokoa Kuopio-hallin kentällä. Syy oli joteski ihan liekeissä jo ihan alussa.

Otin lyhyen seuraamisen, paljon vas.käännöksiä, kun jostain syystä oli hyvin etupainoinen. Sitten seisomista, joka ei mennyt onnistuakseen, johtuisiko siitä, et VOI liikkeitä hangatessa aina seuruun jälkeen tuli liikkeestä istuminen..Sain kuiteskin onnistumaan. Sitten ruutua merkin kautta. Merkin ja ruudun välimatka oli vain n. 10m, sillä en ole koskaan harjoitellut sitä näin. Jouduin aika paljon vahvistamaan merkkiä, kun yritti rynnätä suoraan ruutuun (ruudussa muutoin oli kosketusalusta)..Syy oli niin iloinen ja innoissaan, kun yritti miettiä, et mitä toi oikein tahtoo.

Ruudun jälkeen metalli tasamaa noutona..EI YHTÄÄN ÄÄNTÄ! WAU! Sitten tunnari, jossa tavallista enemmän vieraita kapuloita, nosti oman hienosti haistelun jälkeen, mutta jäi empimään..pitäisikö tuoda vai ei.. Kannustin tuomaan ja pitkitin luovutusta niin, ettei purrut kapulaa., palkaksi narulla leikkiä (ei ollut makupaloja mukana, samasta syystä myös kaukot jäi treenaamatta).

Ohjatussa noudossa käytin nyt näitä uusia ohjeita ja laitoin keskimäisen ja noudettavan kapulan. Matka merkiltä kapuloille oli n. 5 m ja leveys kapuloiden välillä 7m. Taas hurjaa merkin vahvistamista/osan otin myös niin, että S oli jo merkillä valmiina. Haki hienosti niin oikeeta kuin vasenta..Ei epäröiny. Ihana!

Sit luoksetulo pysähdyksillä..sika hidas! Sitten otin suoran ja senkään vauhtiin en ole tyytyväinen. Täytynee keksiä tähän asiaan jotain..Millähän saisin sen tajuamaan, et siinä haetaan vauhtia?

Kerrassaan kivat treenit! Piti ihan Outille soittaa keskellä yötä ja kertoa, miten ihanaa oli treenata uusia juttuja, ku koira oli niin mahtava ja yritti koko ajan täysillä oppia uusia juttuja..Ihana sininen koira!