Keskiviikon haku treenit oli ja meni. Kiva alue, näki mitä koira puuhaa ja sehän puuhas.

Suorat pistot hakusessa, ainut missä teki hyvän suoran piston oli vasen etukulma, joka oli tyhjä, muutoin juoksi kaikki suoraan piilolle. Kakkos piilo aiheutti, jostain syystä vaikeuksia, ei meinannu löytyä ei sit millään...liekkö tuuleton ja kostea metsä tehnyt kepposet..No mut nousi sie sitten sieltä.  Haltuun ottoa harjoittelin ekalla mm:llä ja hyvin tuntu menevän. Lisäksi näytöillä jarrutin ihan huolella, näytöt ok.

Sylvi taitaa luottaa liikaa nenäänsä ja hallittavuus on taasen hiukka hakusessa.  Ennen kisoja en taida ehtiä kuin yksiin maasto treeneihin ja ne täytynee olla helpot ja suoria pistoja vahvistavat, eiks je?

Keskiviikkona otin viel esineet. Eka nousi ihan hyvin keskeltä, mut taka esine oli taasen vaikea, menin itse alueelle ja sain sen sitten avustuksella hakemaan myös sen taka-esineen. Etuesine ok.

Torstaina otin esineet uudestaan ja keli oli tosi hyvä. Tuuli mukavasti, jesh. Ja kuinka ollakkaan, takaesine nousi ekalla lähetyksellä, JEE!  Toisena toi keski esineen ja luovutuskin oli ihan mallikas. Make otti aikaa, ja tässä kohtaa klo näytti jotain 64s. WAU! Kolmas lähi olikin sit hiukka hakemisen päässä, piti ilmasta kulmamerkkejä jne.  mutta tuli sekin sieltä melko ripeästi. Tämä esineruutu antoi kyllä toivoa ton tulevan hakukokeen kanssa.