Ihan mahtavaa herätä ajoissa auringonnoustessa, huippu keli tulossa tänään...No mut olin heti aamusta yksin hallilla treenailee.

Seuraamista naru kainalossa, uskaltauduin jopa laittaa apukättä pois ja ottaa myös juoksua, siinä pidin kyl apukättä. Hyvältä näyttää ja tuntuu.

Jäävät järjestyksessä seiso maahan istu. Seisominen ei ollu kovin loistelias, hyppeli sivulle..höh, samoin istumisessa tarjos seisomista. Palkkasin pallolla, heti liikkeet..

Metallin nostoja pallolla (tänään menen nakki-kauppaan) oli hiljaa ja nosti hyvin. Uskaltauduin ottaa myös niin, että vein kapulan lähelle eteen ja lähetin liikemäisesti hakee. Nosti hiljaa, mahtavaa. Otin viel kierron kanssa, eka kapula suuhun ja kiertää ja sitten niin, että Sylvin piti kiertää ja nostaa kapula. Kaiken tämän teki hiljaa ja lopetin tyytyväisenä ekoihin onnistumisiin. Hyvä minä.

Tunnari: eka kävi syömässä namit ja sitten vein kapulat ympyrään, oma klo 01. Haisteli hyvin keskittyneesti ja kiersi kaikki kapulat hyvin järjestelmällisesti, ei nostellu vieraita kapuloita ja lähti tuomaan omaa ilman puremista. Ja eikun kyykkyyn ja nameja..Hyvä Sylvi, tämä alkaa näyttää taas hyvälle.

Ohjattu vasen puoli. Koska ei ollut avustajaa, vein eka pallon merkin taakse ja sitten kapulat. Lähetin merkille ja sai sieltä pallonsa. Toka merkille heitin pallon. Sitten vein merkille ja otin kapulan haun, oli hiljaa! Pakko oli lopettaa siihen, ku meni niin hyvin.

Kaket, olin kaukaa viisas, otin niin vähän nameja, etten voinut jäädä junnaa. I-S-I siirtymisiä noin neljä ja T-S-T saman verran. Seisomisessa täytyy hiukka rauhoitella koiraa ja itseään, ku Sylvi meinaa ennakoida maahan menoa ja hutiloii sitten tekniikassa.

Luoksetulon stoppi ei menny kovin hyvin..Aloin jo miettiä suullistä käskyä, mut päädyin sitten heittelee palloa ja stoppailee leikin varjolla..nämä ihan ok.

Mukava treeni ja koira oli koko ajan hiljaa!

Eilisesti haku-porukan tottiksesta mainittakoon, et nää liikkeet täytyy varmaan taas ottaa ohjelmaan, oli kuulema jäävät liikkeet hidastuneet..Ihmekkös tuo jos eilinen oli vasta toka kerta koko talvena, kun treenasin niitä.