Sylvi otti eka, koska mulla oli kiirus töhin.

Seuraaminen, nami suussa paljon käännöksiö ja liikeseis. Meni kivasti. Paikka ainakin tuntui paremmalta.

Jäävät järjestyksessä I-S-M, palkkasin nyt nopeesta hyvästä ja meni ihan ekalla nappiin.

Merkki namilla x2, ja kerran pallolla. Sitten merkille vienti ja ruutuun. Ruudussa ei tällä kertaa ollut alustaa ja paikka oli hyvä. Otin vielä merkkiä pallolla. Päästeli kahessa eka lähdössä ääntä ja en antanut mennä merkille saakka. Kolmannella kerralla oli hiljaa. Merkillä on mun mielestä liikaa tepastelua ja kun tepastelulla ei saa mitään niin tarjoo istumista ja maahanmenoa. Koira kyllä oli nyt oikeassa paikassa ja pysyikin siellä, mut jalat vispas kuin steppitanssitunnilla. Sain palkattua niin, et oli paikallaan.

Tunnari: Outi vei kaikki kapulat ympyrään ja oma klo 12ssa. Haisteli hyvin löysi oman, mutta jatkoi varmistelua ja tässä työtapaturmana nosti myös vierasta kapulaa. Toi kuitenkin oman, eikä edes purru...Annoin tiputtaa matkalle ja sai namipalkkaa. Varsin tyytyväinen olen tähän suoritukseen. Otin vielä nostoja ja edessä pitämistä muutaman.

Ohjattu(oikea): Työvoitto= oli koko viennin ajan hiljaa. Jee! Merkille ei sitte ihan ekalla osunu vaan yritti mennä kapuloille, korja skuitenkin merkille ja kehuin sinne. Ja eiku uudestaan..Nyt täytyy tunnustaa etten muista pitikö tässäkin jonkun lähtöpuheen, mutta jokatapauksessa joku merkki meni ihan nappiin ja annoin siitä luvan hakee kapulan..Outin mielestä ois pitäny palkata merkki, mutta tein nyt näin. Outi tais kyllä olla oikeassa, ajattelin vaan, et koiralla suorittaminen on parempi palkka tässä kohtaa. Ohjatussa täytynee kyl joku päivä ottaa kapulan luovutuskin..en oo ottanu aikoihin.

Kaket M-S-M, I-S-I ja M-I-M Ei ajattele maahanmenoa vieläkään tarpeeksi taaksepäin ja liikkuu sivusuunnassa maahanmennessä. Täytyy olla tarkkana. Muutoin kai ok.

Lopuksi Luoksetulon stoppia, niin et Outi piti kii..Meni ihan nauruksi eka kierros, Syy tuli ravilla, ku Outi oli sille suhissu, et hiljaa..Plaaah..Toinen onnistu jo paremmin. Sitte vielä merkki leikkiä Outin pyynnöstä.

Ihan oli mukava treeni. Syy oli kiva.