Aamu treenit hallilla, med Outi.

Seuruuta: narulla, parenee..hyvä, hyvä..

Ruuutu, merkki leikkiä..plus kaikkee muuta siihen höysteeksi. Ajatuksena siis, et pitää totella ja kuunnella mitä sanotaan. Meni ihan kivasti ja kapulankin otti hiljaa.

Tunnari: Outi vei kaikki kapulat iloisesti höpötellen lähelle ja ympyrään. Toi oman, vaikka viime hetkellä meinasikin vaihtaa vieraaseen. Hyvä Syy!

Ohjattu nouto, kuten eilen, ekalle merkille päästi yninän, en antanut jatkaa vaan otin pois. Sitten merkille meno ok. Siitä Pallo.  Sitten vein merkille ja lähetin eka vasemmalle, saattoi päästää pienen yninän, en ollu ihan varma. En palkannu ja otin oikean, joss nyt sit ihan selkeesti murisi kapulalle. Laitoin koiran häkkii..ja mietin seuraavaa liikettä..Asian suhteen.

Otin Sylvin ja tein ohjatun kuten äsken. Oikea eka ja sitten vasen, muistutin ottaa hiljaa, nyt teki ok. Sai palkan.

Sitten vielä kapulasuussa kaikkea hassuttelua..Piti siis kantaa kapulaa ja teha kaukoja, mennä merkille ja hypätä..Olla hiljaa, totella ja kuunnella. Yritti venkoilla, mut sain kuitenkin onnistumaan...Esitti muuten loistavasti kaltoinkohdeltua pientä sinistä, kun piti maata paikoillaan maassa kapula suussa.

Lopuksi vielä kaket. täytynee panostaa nyt seisomasta maahanmenoon. Jospa illalla taas ehtisi ottaa. Eilen oli niin hiljaista päivystyksessä, et ehdin ottaa vaikka mitä..mm. Tunnarin nätisti pitoo ja kakeja.