No ni, kyllä se vaan niin on, että työ haittaa harrastuksia, pikkasenko on hyvä fiilis kun on ehtiny treenailee ihan kunnolla. Tänään sit oli vielä illaksi sovittu haku-treenit Varkaudessa, uutta maastoo ja melkein tuttuja maalimiehiä...Ja niitä itikoita, en paljoo Minnalle valehdellu, ku sanoin, et mun jalat on tulessa noista puremista ja niihän ne nyt sit on ihan pientä syheröö täynnä..Tais tulla jonkinsortin allerginen reaktio. No joo, mut keli kuuma ja pikkasen tuulahteli keskilinjan oikealta puolelta, joka oli harjumaista maastoa..meille siis melko uutta ja haastavaa.  Ja minun suunnistus taidolla olin lähes koko ajan eksyksissä, onneksi piilot oli merkattu hyvin.

Laitoin Syyn eka oikealle puolelle, jossa oli montussa mm. Hyvin meni kulmaan jne, mut ei nostanu. Lähetin siis toiselle puolelle kulmaan tyhjällä ja hyvä pisto sekin. Laitoin oikealle uudelleen ja kas nro 1 nousi sieltä. Ykkösellä otettiin ihan tuomarin kanssa piilolle meno ja haltuun otto jne. Sivulta meinas karata maalimiehelle palkalle, mutt sain karvoista kiinni.

Sen jälkeen tuli vasemmalle tyhjä ja siihen saakka Syy oli tehnyt kuin oppikirjasta pistoja (Lainaten Reijan sanoja, kiitos Reija näistä, lämmitti mieltä), mutta oikean puolen harju olikin sitten liian haasteellinen, siinä oli nousua ja laskua ja en enää edes tiedä kuinka monta kertaa yritin sitä sinne lähettää, mut ei menny..Lopulta Kiipesin ite harjulle ja sieltä se sen sitten otti. Sai teltalta suoraan palkan.

Kolmas mm olikin sitten helppo ja hieno, kunhan ensin tajuttiin mihin suuntaan piilo osoittaa ja missä menee keskilinja jne. oltiin nääs pikkasen hukassa sen edellisen piilon jäliltä.  Siihen oli kiva lopettaa :)

Palautetta tuli: liiallisesta veivaamisesta koiran kanssa ennen lähetystä, ja liinan roikottamisesta koiran päällä lähetyksessä..Tätä en olekkaan itse huomannut. Nyt sit vaan helpot ukot ens kerralla ja eikun kokeisiin, meni syteen tai saveen.

Loppuhuomautuksena mainittakoon Reijan kelpienpentu Tofu, joka oli viidettä kertaa maastossa: SIIS IHAN MIELETÖN, mikä nenän käyttö ja mikä maahanmeno mm:llä syödessä nameja. Super söpö, oikeesti.