Ei menny ihan haku-treenit putkeen tänään...Voi video mitä säätöö. Ainut asia mistä olen iloinen, on Karun ja Ollin edistyminen, ihan huikeeta!

Näpsä pääsi ekana maastoon. Otin kolme hajun hakua. Eka meni mukavasti, mutta kaikki muut huonosti. Se oli ihan pihalla, et mitä me ollaan tekemässä. Kolmannelle maalimiehelle mennessä löysi muutoin Karun patukan, joka oli jäänyt sinne tod. näk viime vuonna ja ilmas sen..ihan kiva. Joo, oli se ihan innoissaan ja onnellinen löydöistä, mut täysin pihalla.

Suunnitelma olis seuraavanlainen: Kaikkia ajatuksia vastaan ottasin jonkun näkö avun nyt käyttöön (viuhka, haamu tms), tyyliin ekalle et tajuis mitä ollaan tekemässä ja loput hajun hakuja..Vai?

No mutta Sylvi..Joo, ei oo helppoo ku alue on vaan 100 metriä ja koira saa hajun jo etukulmasta. Ei ihan onnistunu suorat pistot..Totteli kuitenkin ihan kivasti. Vinoista pistoista sakotettiin ja joutu vähä juoksee. Maalimiehet oli niin, että etukulmassa yksi ja kaksi takakulmassa, kaikki maalimiehet valmiina. En ottanu ilmasuja. Joo, ei kovin järkevä treeni..mut tulipahan tehtyä. Täytyy muistaa ettei tee enää tällasta Syylle, ku se niin ossoo haistella ja oikoo maalimiehille. Onneksi edes maalimiehille menneet pistot olivat suoria.