Tänään vietettiin haku-ryhmän kanssa ikäänkuin pikkujouluja ja varattiin Haukkumaja tätä varten. Mentiin majalle jo aamusta, keli oli kyllä aika kökkö..lunta tuli ihan reilusti, mut eiku maastoon. Mut voi että oli kivaa, meillä on kyl oikeesti niiin kiva haku-ryhmä!

Lyhyt rata ja aika perus treenit otin Sylville. Etukulmissa mm ja sitten piti ottaa vaan kaksi tyhjää pistoo ja takakulmiin mm:t, mutta kappas..en taaskaan ollu sisäistäny omia ohjeitani ja lähettelin koiraa tyhjälle alueelle, ihmetellen ku ei löyvy!!! Hatunnostot siniselle, lähti hienosti aina vaan., eikä yrittänytkään valeilmaista. Sylvi toimi kyl kuin unelma, ilmanko mä tykkäänkin eniten tästä hausta!

Tottista tehtiin hömppämeiningillä, tosin Sylvi oli kyl ihan tosikkona, ku oli sille jotain ihan uutta. Tehtiin niin, et treenattiin pareittain yhtäaikaa kirjaimellisesti. Seuraamiset, henkilöryhmät, jäävät ja luoksetulot. Sylvin parina oli Rino. Kivasti teki ja skarppas ihan huolella.

Tässä muutamia kuvia treeneistä, niin ja Kepoakin täytyy kiittää, sillä hän teki  meidän porukalle kakun Sylvin HK2:sta, hieno mies.

Mirka&Tessu ja Leena                                                Paula &Sylvi, Sallan kuvaamana 

Henkilöryhmässä Sylvi ja Rino 

Ido

Me, by: Salla 

Avvu seuraa                                                                                     Wilma & Rille 

Salla & Carmen                                                                               Janna & Nessa 

Illalla kävin vielä hallilla toko treeneissä. Mainittakoon, et ohjatussa nosti kapulat hiljaa, teki tunnarin ekalla hyvin, ruutu ja seuruu ok. Metalli hypyssä porsasteli äänellä ja merkille menossa oli taas kikkailuja, plaah. Paikalla istuminen meni hyvin, vaikka viereinen koira nousikin.