Sylvi viettää edelleen sairaslomaa, joten Näppylä on saanut reenata ihan urakalla. Näpsä paranee koko ajan ja alkaa olla jo aika mukavaa, kun osaa jo vähän lukea tuota eläintä.

Perjantaina käytiin ACElla treenaamassa agilityä. Kepo oli aivan liian huonolla tuulella lähteäkseen ja muutoinkin se on ihan maassa, kun on jäänyt niin monta kertaa kurssista väliin...Jos ei treenaa, ei voi oppia jne..

Nooh, perjantain agility treeni oli tosi kiva, tetiin lyhyttä rataa, jossa persjättö, valssi, työntö ja väjättäminen. Meni aikas kivasti, olin jopa hiukan yllättyny, et se oli jopa niin hyvin kuulolla.

LAUANTAI

Olin sopinut aamupäivälle treenit Virpin kanssa Kuopio-Hallin kentälle. Täytyy kyllä taas kerran mainita, että ihailen suunnattomasti Virpin suhdetta omiin koiriinsa. Se on vaan niin upean näköistä, kun koirasta näkee kuinka se katsoo ohjaajaansa ylöspäin ja yrittää kaikkensa.

Näpsä treenas kahdessa osassa ja väiin otettiin paikalla olo, joka ei todellakaan menny hyvin. Ollaan treenattu aivan liian vähän ryhmäpaikallaoloja kenneyskän vuoksi ja sen kyllä huomaa. Tosi levotonta meininkiä.

Eka treeni:

  • Seuraamista hihnassa, paikka hyvä ja ajoittain kontaktikin oikein.
  • Maahanmeno ok.
  • Luoksetulon loppuasennossa ryykkäs vähän ja perusasento oli huono. Korjasin tämän kohdan erikseen.
  • Seisominen, eka löysä. Toka ok, annoin topakamman käskyn.
  • Ruutu, eka paikkaa..Koitin pitää suuni kiinni ja antaa sen itse etsiä oikeata paikkaa. Tämä on jotenkin nyt tosi vaikeeta.
  • Merkki ja ruutu. Sai ekalta merkiltä pallon ja tokalla sai juosta ruutuun, jossa oli patukka.
  • Tasamaa nouto, ei kommentoitavaa. Teki hyvin.

Toinen osio:

  • Ohjattu. Olin ihan varma, et menee merkille, kun olin käyny näyttääkin sen, mutt abongaskin keskimmäiselle. Sain onneksi pysäytettyä ennen kapulaa stop käskyllä. Palkkasin pysähtymisen..ihan vaan jatkoa ajatellen...Sitten tekikin hyvin, molemmat puolet..Tästä on tulossa sen lempiliike, sen huomaa.
  • Metalli nouto, tin kahdesti loppu osan, kun en ollut tyytyväinen pito otteeseen, muutoin ok.

 

Iltapäivällä sain agility innostuksen ja menin hallille treenaamaan agilityä. Alla linkit videoihin, jotka eivät ole kovin laadukkaita, kuvaajan puutteen vuoksi. Videoissa näkyy kivasi kaikkia ihania ohjausvirheitä, mut ei me niistä nyt jakseta välittää, mitä siitä jos jää pari estettä välistä jne...Asenne on tärkein, eikö niin?!?

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

 

Alkuillasta ajelin majalle katsomaan Nipan MH-kuvausta ja SM-TOKOn joukkue treeneihin. Treenasin Näpsällä, vaikka se ei olekkaan menossa joukkueeseen..

  • Seuraamisesta tehtiin erilaisia variaatioita...Alla video. Täytyy nyt tuon kontaktin lisäksi puuttua tuohon paikkaankin. Meinaa olla jatkuvasti liian edessä

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

  • Liikkeestä maahanmeno

www.youtube.com/watch

  • Ohjattu, oottelin liian kauan merkillä, muutoin mallikas. Eka kertaa liikkuri vei kapulat, kävin taas näyttää merkkiä ennen lähetystä.

www.youtube.com/watch

  • Merkki ja palkka, kapula matkalla oli liian kiva..Muutoin ok. Otin vielä oikean kapulan haun, mutta se ei näy videossa.

www.youtube.com/watch

  • Hyppy: Onneton ei oikein eka tienny mitä pitäs tehdä..En tiedä mistä johtu..Muutoin ok. Niin ja Pipsa-siskolle tiedoksi, kuuntele mitä kommentoidaan Näpsän pyllykarvoista

www.youtube.com/watch

  • Paikalla olo Pipsan ja Nipan välissä. Taas alkuun tosi levoton, mutta rauhottu loppua kohden. Olin tosi lähellä, että pääsin puuttumaan.

Oikein kiva viikonlopun aloitus. Näpsä on mennyt kaikessa eteenpäin, mutta paikallaolo kamuja tarvitaan nyt rutkasti. Lopuksi vielä syömään treenikamujen kanssa. Ja suunnittelemaan Italian reissua. Enää 11 päivää ja ollaan Roomassa belgien MM-kisoissa! Ihan huippu porukka lähdössä reissuun. Tuskin maltan odottaa! On mulla hieno harrastus, kun sen varjolla voi tehdä vaikka mitä paheita.

ps. Kiitos Annelle iltapäivän kuvaamisesta.

Väsynyt koira, on onnellinen koira. Näpsä nukkuu aina joteski näin