Sylvi treenasi tänään kauko-ohjausta kertaa kaksi ja tunnarin kertaa yksi. Tunnarissa jatkettiin samaan malliin ja nyt sujui jo paremmin..Vain kerran jouduin ottaa pois kapuloilta. Otin kaksi toistoa. Kaket tehtiin pallolla..Taisi jopa tarjota ekalla oikeaa suoritusta...

Pentu treenasi kahdesti..Aamulla takapihalla sivulla oloa ja kontaktia. Otettiin myös maahanmenoa ja siitä seisomista..söpö! Luoksetulo kahdesti Caisan avustuksella. Caisa huomautti mun palkka kädestä annan nameja taas ulkokautta, kohta se seuraa pääväärinpäinn kuten Piisku aikoinaan teki. Täytyy olla tarkkana.

Iltapäivällä Näps traanisi etupihatalla, hiukka sen ois tehny mieli leikkiä välillä Smillan (Smilla, Outin lapsi ja Näpsä ovat löytäneet yhteisen sävelen) kanssa, mut hyvin korjas tilannetta itse. Aikas sama setti kuin aamulla ja hyvin mänt..

Näpsän luoksetuloa olen miettynyt..se haluaa kamalasti mielistellä eka ja sitten vasta kelpaa leikki...Hmm..Yrittäisinkö vaan edelleen eka leikkiä vai kehuisinko sitä mielistelystä ja sittenkun se on menny ohi alkaisin tarjota leikkiä...Jaa-a

Illalla käytiin Sylvin kanssa agilitytreeneissä...Persjättö on nyt niin in meidän ohjauksessa..Kepit oli haasteelliset(sisäänmeno ja vika), ei olla siis treenattu niitä talven jälkeen esteremontin vuoksi...Täytynee treenata enemmän.

Näpsä oli mukana treeneissä...Ajatuksena oli, että saan treenattua toisten koiran haukkuessa, kun eihän noi meidän toko koirat räkytä..Nooh homma onnistui hyvin ja häiriökoiratkin olivat mainioita...En kyllä oikeesti tajua, miksei agiliito ihmiset opeta niitä koiria odottaa hiljaa vuoroaan..hermomänöö siitä räkytyksestä.