Vapaapäivän kunniaksi kävin aamupäivällä treenaa agilityä hallilla. Tein niisto treenejä, joita saatiin viimeksi ACElta läksyksy. isäksi tein takaa kiertoja ja haltuunottoja. Hiki tuli ja hyvin meni. Tuli oikeesti sellanen olo, et ollaan edistytty.

Illalla oli sitten meidän TOKO-porukan treeni, tein kolmentena. Alkulämmittelyksi, otin pyörimistemppua, koska tiesin et siinä tulee paaaljon ääntä. Pääsin siis puuttuu heti kärkeen ääneen ja lopulta pyöriminenkin sujui hiljaa.

Seuraaminen, paikka parempi, käännöksissä putoaa kuulema kontakti..Vahvistin käännöksiä lisäkäskyllä, mut minusta paikka oli nyt parempi.

Ruutu, merkillä pallo ja toisella kerralla ei palloa. Meni sivulla maahan, jota en itse huomannut ennenkuin olin lähettänyt merkille, jossa oli pallo... Ruutuun meno ja paikka meni nappiin ja otin maahan, meni ekalla. Outilta sain huutia, ku laitoin koiran maahan, ois pitäny palkata hyvästä paikasta ja stopista...Nooooooh..Toisella kieroksella pysäytin hiukka liian aikasin ja paikka jäi hiukka eteen.

Tunnarin pitoa, kantoa ja istunmista, selkeästi enemmän pureskelua kuin kotona moisessa treenissä.

Metalli ja hyppy, ihan huippis huippis!!! Jee!

Kaket, olin ite sika hyvä..tarpeeksi ihmisiä kattoo, etten hermostu. Koirakin oli selkeesti parempi.

Ohjattu ja oikea puoli. Tässä erityishuomia siihen, mistä jo viimeksi mainitsinkin. Hiljaa odottaminen on saanut uuden sijaistoiminnon ja nyt olen siitä melko varma. Jos ei saa mölistä, voi venkoilla ja mm. yrittää karata. Hittolainen. Ei oo Syykään ihan mikään pehmein narttu maanpäällä. Jostain syystä oli varma, et vasen pitää hakee ja jouduin stoppaa. Otin siis lähempää ja helpotin kovasti. Itse kapulan otossa ei nyt mitään ongelmaa.

Olen varsin tyytyväinen tän päivän treeneihin. Huomenna mennäänkin sitten Varkauden hallille med Outi, Reetta ja Satu..