Ihanaa, kerrankin oli niin hiljasta, et pääsi agility treeneihin. 

Mari Nuutisen suunnitelema hyppäri rata, jossa päästiin käyttää mm. japanilainen, saksalaista, päällejuoksua, niistoa ja jaakotusta...Oikein kivat kaksi erillistä rataa. Itellä tökki jostain syystä juokseminen, ehkä johtunee siitä, et olen ehkä oikeesti oppinu noita ohjaustekniikoita ja päässyt juoksee edelle ja nyt on rytmi hukassa.  Sylvi kyl juoksi turpavaahossa ja oli ihan räkäne jokaikisen treenin jälkeen. Keppien uudet jalat aiheutti taas ihmetystä, mut kyl se siitä.

Treenasin myös tiukempaa kepeille viemistä, ku yleensä oon antanut sille paljon tilaa, et saa itse hakea alun, nyt lyhennettiin tässä kohtaa  kaarta ja kun ite olin tarkkana ja hidastin kakkos kepillä alkoi sujua ihan mallikkaasti,

Kova treeni fyysisesti ja henkisesti, etenkin päivystyksen keskellä.

Syy on muutoin ollut ihan ihmeellinen. Tänään oli pullikoinu Makelle lenkillä ja ei ollu kuunnellu mitään, mitä ei kyl ikinä yleensä sille uskalla tehä. Sit koiruus saapuu ulkoo naama norsun veellä ja mulkoilee Makee, ihan kuin se ois syöny sen murot...Jokohan ne juoksut ois sitte alkamassa?